Jan van Galenlaan 19
3781 TR Voorthuizen

 
 

Sorry, deze kavel is verkocht!

 

BOUW JE EIGEN DROOMWONING!:

In een rustige straat gelegen bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel heeft een oppervlakte van 470 m2. Een ideale plek om je eigen woning te bouwen. Niet in een grote nieuwbouwwijk, maar in een kleine bestaande wijk (gebouwd omstreeks 1995) van Voorthuizen tussen bestaande vrijstaande woningen.

 

Afmeting kavel globaal 17,50 x 27.50 mtr. De kavel ligt op het zuid-westen.

Naast een inrit aan de voorzijde is het ook mogelijk een 2e inrit aan de achterzijde te maken (deze komt uit op de Hoofdstraat).

Bouwblok van circa 7 x 12 mtr. In dit bouwblok dient de hoofdbouwmassa gebouwd te worden; dat is de woning. Een aanbouw, uitbouw en bijgebouw(en) mogen buiten dat vlak gebouwd worden, dat kan vergunningvrij of met vergunning.

 

Geen architect of aannemersverplichtingen.

 

Wil je bouwinspiratie opdoen en weten wat een woning bouwen kost? Kijk dan op deze link: http://bit.ly/2RwwOQu die verwijst naar de website van Selekthuis en je diverse woning typen met bijbehorende prijzen laat zien.

 

LIGGING/WIJKINFO:
De Jan van Galenlaan is een straat gelegen in de “Zeehelden buurt”. Deze wijk is ruim van opzet. Dit gedeelte van de wijk is later gerealiseerd. Het was een inbreidingslocatie. Daarom zijn de woningen in dit gedeelte gebouwd omstreeks 1995 en de woningen eromheen van bouwjaren daarvoor. De Jan van Galenlaan kent geen doorgaand verkeer. Uitsluitend bestemmingsverkeer. De woningen erom heen zijn allen koopwoningen.

Het centrum van Voorthuizen is op de fiets en met de auto goed en snel te bereiken (binnen 5 minuten).

NIET BEKEND MET VOORTHUIZEN?:
Hoe is wonen in Voorthuizen? Een aantrekkelijk dorp met circa 11.000 inwoners. Toegankelijke bevolking. Goed voorzieningenniveau en goed bereikbaar. O.a. de steden Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Harderwijk, Utrecht, Arnhem, Amsterdam zijn vanwege de centrale ligging snel uitstekend te bereiken. Twijfel niet en maak kennis met dit leuke dorp dat tegen de Veluwse bossen aan ligt en veel gezelligheid en vertier biedt!

Voor meer info over de evenementen/activiteiten in dit
gezellige dorp: Visitvoorthuizen.nl

 

 

KENMERKEN:

 

 

 

Adres

Jan van Galenlaan 19

Postcode

3781 TR

Plaats

Voorthuizen

 

 

Vraagprijs

n.o.t.k.

 

 

Perceelgrootte

470 m2

Aanvaarding

In overleg

 

 

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en het volledige aanbod (ook “stille” verkopen).

 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte, immers niet al het aanbod komt (direct) op Funda! “Like” daarom onze pagina:

www.facebook.com/dejagermakelaardij

 

Volg ons op Instagram:

https://www.instagram.com/dejagermakelaardij/ 
 

 

U heeft interesse in dit object?

•  Klik hier als u op de hoogte gehouden
  wilt worden van (prijs)wijzigingen.
•  Klik hier en stel de makelaar een vraag.
•  Klik hier voor het maken van een afspraak
  voor een bezichtiging.
•  Klik hier om een bod uit te brengen.
•  Klik hier voor een afspraak met een
  financieel adviseur.


        Terug naar boven... 
 
 
 Klik op een foto voor een vergroting
 
11785


11678        Terug naar boven...